Четвъртък, 2 Май 2024

Патриотите подкрепят живеещите над Международното за изграждане на надлез

Патриотите подкрепят живеещите над Международното за изграждане на надлез
Публикация   19:57     07 Март, 2017 /     akcent.bg   /     367

40 години живеят тук и всеки ден изжевявам стреса да прекося Международното, прескачайки мантинелите. Това заяви Йордан Русинов, който бе дошъл този след обед да подкрепи протеста на своите съкварталци и да поиска от местната власт да бъде изграден на това място надлез. На това място по всяко време на денонощието се намират престъпни шофьори, които карат с над 150 км. в час.

   Повече от 120 души, които живеят над централния път, ежедневно прескачат магистралния участък и мантинелите, за да  пазаруват, за изпратят децата си на училище или просто да отидат до града. За да направят това безопасно, те трябва да изминат около 3 км. повече само в едната посока.

    Трябва да се спре това безхаберие и да се реагира адекватно за решаване на проблема, заяви кандидатът за народен представител и водач на листата на Патриотите Искрен Веселинов, който заедно със своите партньори подкрепиха протеста на местните. Проверих в интернет и само докато изписах бул. "България", излязоха няколко смъртни случая. Последният, може би си спомняте, бе с възрастна жена, която бе тръгнала за гробища, но я изпратиха близките и след като бе блъсната при опит да прескочи мантинелата, каза Веселинов.

  Следващият го Любомир Владимиров в предзизборната листа упрекна безхаберието и нежеланието на държавата и на местната власт да реши един важен за гражданите проблем, който ежедневно подлага живота им в опасност.

  



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha