Понеделник, 29 Април 2024

Д-р Симеонов за началния час на мача на Дунав с Левски

Д-р Симеонов за началния час на мача на Дунав с Левски
Публикация   07:54     28 Фев, 2017 /     akcent.bg   /     628

Позиция на президентът на ФК Дунав, публикувана на страницата на фен клуба във Фейсбук относно началния час на футболната среща с отбора на Левски- София:

  Президентът на Дунав д-р Симеон Симеонов направи силно изказване преди утрешното домакинство на Левски в Разград. Той се възмути от началният час на двубоя и призова БФС да насрочи следващият мач на тима за 7:30 сутринта.

  „Спокойни сме, всичко е наред и влизаме с настроение в мача с Левски. Предвид работният ден и началният час – 15:00, не очакваме много фенове. Предлагам на хората, които правят програмата, следващият мач да ни го направят в 7:30.

  Истината е, че за нас има 2-3 мача, които може да напълнят клубната каса, но… Феновете на Левски и ЦСКА са из цяла България, с тях можем да напълним трибуните. Предварителната продажба на билети е доста вяла. За съжаление, повече хора ще си останат по домовете и ще гледат мача по телевизията. Българският фен винаги си намира оправдание да не отиде на мач – лошото време, силното слънце, началният час. Искам да кажа, че митологията, че Русе е футболен град е силно преувеличена. За да има Дунав осигурен бюджет, на трибуните трябва да има между пет и седем хиляди човека. Загубите не ме отказват, отказват ме празните стадиони. Елементарната сметка показва, че при 5000 души на наш мач, в касата ни ще влязат 40 хиляди лева, което е сериозна сума за отбор като нашия“, коментира Симеонов пред Дарик и обърна малко повече внимание на утрешният двубой срещу Левски и рефера Ивайло Стоянов.

  „За нас щеше да е по-добре Левски да е спечелил двата си предишни мача, защото така щеше да има шанс да ни подценят. Сега ще влязат пределно мобилизирани. По никакъв начин не искам да клатим стола на Топузаков, искам Дунав да спечели срещу Левски. Имам лошо предчувствие за съдийството утре, Ивайло Стоянов е добър съдия, надявам се, че няма да допуска грешки“, каза още президентът на Дунав.

Тагове : д-р Симеонов ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha