Неделя, 13 Октомври 2024

ТМ `Технолоджи` закупува нова техника за автоматизация и дигитализация на производствените процеси

ТМ `Технолоджи` закупува  нова техника за автоматизация и дигитализация на производствените процеси
Публикация   06 Фев, 2017   /     akcent.bg   /     550

  „ТМ – Технолоджи” АД успешно приключи изпълнението на Договор за безвъзмездна финансова помощ № BG16RFO002-2.001-1117-C01 по проект „Подобряване на конкурентоспособността на „ТМ-Технолоджи” АД чрез закупуване на нова техника автоматизация и дигитализация на производствените процеси в предприятието, увеличаване на производствения капацитет и подобряване на ресурсната ефективност на производството” осъществяван с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност” 2014-2020 , съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейски фонд за регионално развитие и от националния бюджет на Република България.

  В изпълнене на заложеното по проекта бяха закупени  система за роботизирано заваряване,  лазерна измервателна система за метрологичен контрол и цифрова шлайф машина

Чрез въвеждането в експлоатация на системата за роботизирано заваряване се повиши качеството чрез отстраняване на субективния фактор, подобри се състоянието на околната среда като се намали значително количеството на отделяните газове и влиянието на волтовата дъга.

  Внедряването на лазерна измервателна система за метрологичен контрол на едрогабаритни детайли е ново решение не само за България, но и за всички световни компании, работещи с детайли, при които точността и качеството на изработка са приоритет.  С използването на лазерната система в „ТМ- Технолоджи” АД се гарантира, че компанията изработва и предлага на своите клиенти единствено продукти с високо качество.

  Вследствие на употребата на закупената по проекта  цифрова шлайф машина се повиши производителността на труда и увеличи качеството на предлаганите продукти и услуги, постигна се подобрение на работната среда като се намали отделянето на прахо и твърди частици във въздуха.

  Със закупуваното на новите, високотехнологични съоръжения в „ТМ – Технолджи” АД бяха внедрени нови технологии за подобряване на ресурсната ефективност и ефикасност на производствените процеси, които се ускориха и модернизираха. Към съществуващите продукти и услуги се добавиха нови характеристики,  които подобриха съществено качеството на произвежданите изделия и извършваните цялостни дейности от предприятието.

Тагове : ТМ Техноложи ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha