На 14 февруари- Дионис и Ерос посрещат своите последователи на `Тераса`

На 14 февруари- Дионис и Ерос посрещат своите последователи на `Тераса`
Публикация   14:24     04 Фев, 2017 /     akcent.bg   /     819

Опиянение от емоции и вкусотии предлагат на влюбени и на ценители на гроздовия еликсир

  Снимки : 1,2

   14 февруари е дата, на която демокрацията даде възможност повече хора да празнуват. Ако до преди 10-на години се отбелязваше Св. Трифон Зарезан, то вече се празнува и Св. Валентин.

   До колко Дионис и Ерос са били близки няма данни от древногръцката митология, но сега вече ценители и последователи на двамата богове заедно празнуват.

  Ресторант "Тераса" предвид тази фактология дава възможност и на влюбените, и на ценителите на квалитетни вина да се почувстват специални в празнична обстановка на този ден.

  Менюто е съобразено както за онези, за които любовта е храна, но все пак ще се нуждаят и от романтичен интериор и може би от гурме предложения, така и за любителите на качествени вина, подкрепени с адекватни за цвета на виното кулинарни вкусотии. И най-капризните любители- енолози ще намерят своето вино сред богатото предложение от 135 марки и видове вида, сред които добре стоят и предложенията на регионални производители от Русенския регион.

  Само седмица по-късно ресторант Тераса е подготвило поредна приятна изненада за своите редовни клиенти, както и за онези, които ще пожелаят жив контакт с популярния Ути. Сладкодумецът ще запълни вакуума при онези, които ще апетитно ще похапват и по-малко ще коментират на място предложените от популярния кулинар глезотии. Но за това- малко по-късно.

   Няма как да пропуснем и запомнящите се отзиви за гостуването на шеф Манчев преди няколко дни. Освен с приготвеното под негово ръководство и надзор меню, „пикантният” кулинар отзели време на всеки от гостите на заведението достатъчно време за снимка и за споделени мнения и зададени въпроси.

   Дори в този къс отрязък от време шеф Манчев се оказа и подходящ партньор за бизнес предвид обсъдените атрактивни идеи с местни предприемачи.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha