Понеделник, 6 Май 2024

Вкусни и забавни вечери на `Тераса`-та с шеф Манчев и Ути в началото на Новата година

Вкусни и забавни вечери на `Тераса`-та с шеф Манчев и Ути в началото на Новата година
Публикация   18:21     29 Дек, 2016 /     Румен НИКОЛАЕВ   /     2432

   Макар и сравнително стандартни, пожеланията в края на отминаващата 2016 година за настъпващата Нова, 2017-та, са свързани с надежда, с очакване на повече и по-добри емоции, на повече празнично настроение и в делничните вечери.

  За припозналите ресторант „Тераса” с предлагания модерен интериор за свое предпочитано място, излъчващо уют, както и за феновете на добрата кухня, първият месец от Новата година ще ги направи съпричастни съм редица забавни и вкусни събития.

  Тематични вечери ще дадат възможност да се пренесем във вкусовите традиции на различни държави, където храната е своеобразна визитка и емблема.

  Със сигурност ценителите на класния гроздов еликсир ще получат наслада от добре подбраните изби за предстоящите винени вечери.

  Но не на последно място, ресторант „Тераса” ще бъде арена, не, не арена, по-скоро сцена на артистизма за шеф готвачите Манчев през януари и Ути през февруари ще представят избрано от самите тях меню, приготвено от самите тях и консумирано с апетит от клиентите.

   Въпреки че януари месец е дълъг, почти винаги много студен,  ресторант „Тераса” ще разчупи предполагаемата скованост и сивота с емоционално разнообразие и ястия, които покоряват заедно с виното всички скучни възможности.

 

 

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha