Понеделник, 14 Октомври 2024

ТМ техноложи очаква сериозен интерес от крупни възложители на MIDEST 2016

ТМ техноложи очаква сериозен интерес от крупни възложители на MIDEST 2016
Публикация   06 Дек, 2016   /     akcent.bg   /     2634

Парижкият индустриален форум е един от най-големите в света

   Eдно от най-големите индустриални изложения за подоставчици в Париж отвори врати днес. То се провежда  от 6 до 9 декември. Очаква се днес да бъде посетено от президента на Франция Франсоа Оланд .

  Русенската компания "ТМ техноложи" АД участва по програма на Изпълнителна агенция за подпомагане на малки и средни предприятия ИАПМСП заедно с още 10 български фирми от машиностроителния бранш.  Русенската фирма предлага възможности за изработване на едрогабаритни заварени метални конструкции до 160 тона, съобщи Виктор Петров, мениджър маркетинг и продажби /ТМ техноложи е изработила металния покрив на Булстрад Арена/.

  Очакванията от това поредно участие в  своеобразния  бизнес форум е  да се задълбочат контактите от миналата година с компании възложители, някои от които имат годишен оборот над 15 млрд. евро, както и да се създадат нови такива.

  През този период ТМ технолоджи русенската компания включи в активите си бившето ТМ- 97, като по този начин получи още по-добра възможност да изпълнява поръчки с едрогабаритен мащаб. Също така е закупен един от най-модерните в света измервателни уреди- лазерен тракер Leica. Той дава възможност за прецизно измерване на едрогабаритните детайли, което необходимо за съоръжения за транспортна дейност.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha