Понеделник, 6 Май 2024

Най-добрият бар в света е в Ню Йорк

Най-добрият бар в света е в Ню Йорк
Публикация   08:07     13 Окт, 2016 /     akcent.bg   /     659

  Нюйоркският бар Dead Rabbit Grocery & Grog бе обявен за най-добрия бар в света, съобщи лента.ру, като цитира американският тв канал Си Ен Ен. В състезанието World's 50 Best Bars участваха заведения от цял свят.

  "От години се стремим да вземем титлата за най-добър бар. Надпреварата беше толкова трудна, че бихме я сравнили с олимпийското злато", заяви ликуващият Шон Малдун, съсобственик Dead Rabbit Grocery & Grog. Второ, трето и четвърто място заемат лондонските American Bar, Dandelyan и Connaught Bar. В Топ 10 на култовите барове попадат още Attaboy в Ню-Йорк, The Gibson в Лондон, Employees Only и NoMad Bar – и двата в Ню-Йорк, гръцкият The Clumsies в Атина и лондонският Happiness Forgets.

   Британската столица винаги се е представяла добре от страна на баровете и традиционните пъбове. От 2012 г. до 2015 г. първенец в класацията е бил лондонският бар Artisan, който сега обаче дори не е попаднал в нея. Причина за това е, че тази година бара са напуснали по собствено желание авторитетни слружители, които съставяли менюто и листата с напитките. Скоро ги последвали и деветима бармани.

  В класацията World's 50 Best Bars тази година влизат заведения от 27 града в 20 страни, гласуването се извършва от 450 експерти.

Тагове : бар , Ню Йорк ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha