Понеделник, 14 Октомври 2024

Щастливеца с обновен интериор и още по неустоими кулинарни предложения

Щастливеца с обновен интериор и още по неустоими кулинарни предложения
Публикация   08 Окт, 2016   /     Румен НИКОЛАЕВ   /     1639

Съвременни технологии Josper и концепцията BBQ&FISH правят храната предпочитана със запомняш се вкус

  Ако има заведение, което може да бъде определено като предпочитано от доста широк кръг русенци и гости на града, то това със сигурност е ресторант Щастливеца.

  И ако собствениците му рискуваха през септември да затворят, за да направят обновление на интериора и на кухнята, то сега се вижда, че подобен риск е бил напълно оправдан. Дали в името на постоянната обедна клиентела или пък на феновете на добрата кулинария и на клубните заведения, то със сигурност при обновения приветлив вид и възможността за предлагане на още по- голямо разнообразие на вкусотии, ще има и нови  клиенти и компании.

  Щастливеца може да се определи като едно многолико заведение, което е еднакво харесвано и предпочитано и  като място за хранене на деца от близките училища. Този факт пък гарантира на другите клиенти безкомпромисно качество на храната, особено на обедното меню.

  Уютната обстановка, която пресъздават големите картини с теми от природни забележителности и красоти, акцентното осветление, топлите тонове и свежестта на белите покривки- всичко това те кара да излезеш от градското ежедневие и да се потопиш в кратко очакване на кулинарията на Щастливеца.

  За някои все още Josper  е една чужда дума, но за ценителите на барбекюто  и на приготвената храна на фурна е съчетание на двете в  един уникален уред. Josper  работи 100 процента на дървени въглища, което пресъздава отново на 100 процента вкуса на истинската скара. Освен това притежава и висше качество на грил, като създава уникална текстура и сочност на всички продукти, обяснява управителят Илиян Шарбанов.  

  BBQ Josper  комбинира функциите на барбекю и фурна, едновременно се осъществява опушване и печене на продукта. Този резултат е уникален и прави JOSPER на дървени въглища също уникален.

  Новото меню съчетава достойнствата от предходното и предложения, които са родени от шеф готвача, както и достойни рецепти на клиенти- заклети кулинари с доказан чревоугоднически ефект.

  Колкото и да е трудно за вярване, Щастливеца е щастлив с клиенти от 9 часа сутрин до полунощ, като единствено в неделята е определен ден за отдих на персонала и на клиентите, включително да си починат и едни от други.

  Със сигурност персоналът и особено сервитьорите имат нужда от почивка, предвид старанието и желанието  им всеки един клиент да остане доволен, затова и обслужването е на ниво, отговарящо на очакванията за достатъчно внимание и любезно отношение.

  Щях да пропусна нещо, доста съществено според мен. За различните категории посетители може да се прави извод и по паркираните пред заведението автомобили, които трудно намират място, дори и за обед, само за да получат направената по-рано заявка за вкъщи. … На тел. 082 / 870 808.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha