Понеделник, 14 Октомври 2024

Представиха проект за `Бизнес Арена Русе`

Представиха проект за `Бизнес Арена Русе`
Публикация   17 Септ, 2016   /     akcent.bg   /     608

Снимка: "24 часа"

   Проект за доизграждане на „Бизнес Арена Русе”, който трябва да допълни откритата преди година нова русенска зала „Булстрад Арена” представиха инвеститорите от Международна Компания за Инвестиции и Развитие МКИР, част от групата компании на братя Бобокови. Той е изготвен от „Ателие Серафимов Архитекти” ООД, информира в. "24  часа"

   Предвижда се изграждане на МОЛ с отдаваема търговска площ от 37 500 кв.м, кино, бар, ресторанти, супермаркет. Освен фуудкорт, новият обект на мястото на бившия русенски Колодрум ще има кафенета, детски площадки, детски център, както и 1000 паркоместа. Предвижда се тук да бъде изградени и Музей и Галерия за модерно изкуство. В друга сграда до залата ще бъде построена и хотелска част, която ще включва 145 просторни стаи и два апартамента, ВИП „Скай ресторант”, конферентна зала за 250 души, Спа-център, и паркинг.

   Така целият проект на братя Бобокови, който преди години стартира едновременно, но освен построената вече и функционираща зала „Булстрад Арена” бе замразен. На площада пред залата предстои да се оформи и нова активна част от центъра на Русе, заяви наскоро кметът Пламен Стоилов. Тук тази зима ще бъде направено Коледно градче, наподобяващо това във Виена.

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha