Понеделник, 14 Октомври 2024

`Карфур` не работи поради `технически причини`, измамени доставчици завеждат дела

`Карфур` не работи поради `технически причини`, измамени доставчици завеждат дела
Публикация   01 Авг, 2016   /     akcent.bg   /     432

  Един от най-големите хипермаркети на българския пазар от седмици не отваря обекта си в голям столичен търговски център поради "технически причини".

  Клиентите, желаещи да пазаруват в "Карфур" биват посрещани от спуснатите охранителни щори и бележка, която гласи, че "днес, поради технически причини, хипермаркет Карфур няма да работи".

  Това днес обаче продължава със седмици, казаха пред БГНЕС работещи в търговския център.

  Те коментираха, че заради неплащане на сметки за наем на помещенията и към служителите на обекта, неговото съществуване в един момент се е превърнало в истинско мъчение.

  Въпреки че месеци наред десетките щандове със стотици празни лавици в магазина предлагаха или само бутилки минерална вода, или от край до край нискокачествени куфари, обектът все пак работеше и често клиенти го посещаваха... само за разходка.

  Още в началото на годината служители и доставчици се оплакаха от големия балон „Карфур”, който ограби всички в България.

  Оказа се, че веригата е спряла да плаща на доставчици още през 2013 г. и срещу нея има заведени десетки съдебни дела за незаплатени доставени стоки.

Тагове : Карфур , измами ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha