Понеделник, 16 Септември 2024

Джулай морнинг с БТР и Джон Лоутън в Тутракан

Джулай морнинг с БТР и Джон Лоутън  в Тутракан

  Тазгодишното провеждане на Джулай морнинг с БТР и Джон Лоутън ще се проведе в Тутракан на брега на р. Дунав.Бившият кмет на Каварна Цонко Цонев бе гост на събитието. За пръв път от 10 години БТР няма да пеят и свирят на Джулай морнинг на Камен бряг, докато при Джон Лоутън годините са 7.



Коментари

  •     Надя Драганчева от Тутракан 

    Надя Николова Драганчева се казвам, на 72 години съм и съм от гр.Тутракан.Аз съм заклета Рокаджийка и хипарка, но не ходя на джулай морнинг, заради кмета Димитър Стефанов, който ме предаде и ме изгони от Общината.Трагедия голяма, държава няма, трагедия голяма добър кмет Тутракан няма.Сега не ми остава нищо друго освен да се напия с домашната ми ракия

  •     Надя Драганчева от Тутракан 

    Само и лично аз Надя Николова Драганчева-ИЗВРАТЕНЯЧКАТА пиша моите словесни диарии и не премехвайте коментарите ми !!!!! Иначе ще си получите заслуженото!!!!! Сезирала съм всички институции,даже и НАТО и ООН и къде ли още не. Аз съм тотално ненормална,доказана луда психопатка и всички от гр.Тутракан знаят това. Аз имам много тежки психически разнородни отклонения и впредвид тези ми заболявания,аз си мисля че някой друг пише от мое име,но когато се съвзема от хапчетата и алкохола,които приемам ,разбирам че никой не е писал от мое име,а само и единствено аз пиша това. Това е,защото аз съм ненормална доказана шизофреничка. И това ми е единственото ми забавление.Аз ще пиша до последният ми дъх и ще се боря против бившият сегашен кмет и всички други кметове на град Тутракан!!!!!! Аз съм популярна общественичка на Тутракан. Аз ще ви покажа,коя съм аз Надя Драганчева!!!!!!!!! Нищо,че всички приказват за мен,че аз съм луда,на мен не ми пука!!!!! Аз днес гласувах за новото начало за друг кмет от ДПС!!!!!!Сега не ми остава нищо друго,освен да се напия с домашната ми ракия!!!!! ПРАВА,ЧЕСТ,ДОСТОЙНСТВО,СПРАВЕДЛИВОСТ!!!!!!!

  •     Надя Драганчева 

    Един ИЗВРАТЕНЯК пише от мое име. Не допускайте словесната диария на онлайн престъпника! Не допускайте коментари в които фигурират имената на Надя Драганчева, Николай Ралчев и Петко Ралчев. Сезирани са надлежните институции. Изродът на ИЗРОДИТЕ ЩЕ СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО !

  •     Надя Драганчева 

    Един ИЗВРАТЕНЯК пише от мое име.Сайта, не допускайте коментари, в които фигурират имената на Надя Драганчева, Николай Ралчев и Петко Ралчев.Сезирани са надлежните институции. ИЗВРАТЕНЯКЪТ ЩЕ СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО !

  •     Надя Драганчева от Тутракан 

    Простият кмет на гр.Тутракан,Димитър Стефанов ,се кандидатира отново за четвърти мандат.Братя и сестри,събудете се и не гласувайте за този крадец, мошеник Димитър Стефанов.Той ограби милиони евро от проектите на Общината,той е тунеядец .Той ме изгони от Община Туъракан. Той изпълнява чужди интереси на един бизнесмен от Тутракан. Трагедия голяма,кмет за Тутракан добър няма. Аз Надя Николова Драганчева от гр.Тутракан7600,въпреки че съм на 71 години,аз ще се боря до последният ми дъх,срещу този кмет Димитър Стефанов.Той е опасно зло за нас тутраканците.

  •     Надя Драганчева от Тутракан 

    Кметът на Тутракан,Димитър Стефанов-набеден ветиринарен лекар,е много прост ,той е кукла на конци и е подлога на ДПС, на Нехат Кантаров от Тутракан.Като кмет никога не е взел самостоятелно рвшение.Рвшенията вместо него ги вземат ДПС.Димитър Стефанов е един продажен кмет ибрикчия,лизгар на турски задници и помияр. Никога Тутракан не е имал такъв смотан глупав кмет-смешник.

  •     parapiteka 

    Джон Лоутън почина преди една година.Малоумници!

Коментирай

   captcha