Понеделник, 29 Април 2024

Нисово е новата марка вина на едноименната Винарска къща

Нисово е новата марка вина на едноименната Винарска къща
Публикация   16:29     14 Юни, 2016 /     Румен НИКОЛАЕВ   /     1709

От днес серията Совиньон блан, Мускат, Розе вече е във фирмените магазини в Русе, Варна, София и Силистра

Разположеното в каньона на Природен парк Русенски Лом, Нисово впечатлява с неописуемата си красота и уникален лозарски микроклимат. Историческата слава, дългогодишните традиции и уникалният тероар на селцето са повод за създаване на марката Нисово.

Вината от серията Совиньон блан, Мускат, Розе и Мерло, са отражение на специфичните местни почвено- климатични условия и темперамента на нисовските производители.

От днес новата марка вина може да се открие във фирмените магазини на Винарската къща в Русе, Варна, София и Силистра. До дни в магазинната мрежа ще бъде пуснато и ароматното Мерло.

С марката Нисово винопроизводителите освен доказано качество и редица наши и международни признания, ще насочат ценителите на винения елексир към емоцията и романтиката на региона, където е произведен.

Продуктите от новата марка са с средния ценови клас и със сигурност ще задоволят вкусовете на по предирчивите любители на класни вина и ще се харесат като достъпност откъм цена.

Марката Нисово се присъединява към успешните Raynoff, Horse Valley и Praskoveyskoe, добили популярност в страната и зад граница, сред ценители и професионалисти, получили редица международни отличия.

 

 

 

 

 



Коментари

  •     Стефка Дрянкова 

    Опитах розето Ви в хотел Боряна -Албена. Искам да купя за лични нужди. Не намерих контакти. Аз- 0898914427

Коментирай

   captcha

Прочети още