Понеделник, 16 Септември 2024

На 31 август Белослава, Mall Rousse и I Can Too канят на благотворителен концерт

Публикация   25 Авг, 2011   /     akcent.bg   /     813

Целта на събитието е събиране на средства за създаването на Център за деца с аутизъм

,

 

 

    За пореден път Mall Rousse ще докаже своята активна обществена ангажираност и позиция, като подкрепи децата в нужда. На 31 август (сряда) от 19:00 часа Mall Rousse организира благотворителен концерт на поп-звездата Белослава и виртуоза на пианото Живко Петров в подкрепа на Център за деца с аутизъм, който фондация И АЗ МОГА създава. Събитието ще се проведе в сградата на търговския център, до централния вход. Концертът е безплатен за всички посетители. 

 

    На 31 август всички служители на Mall Rousse ще изразят своята съпричастност, като облекат тениски с логото на фондацията. Всеки от посетителите на Mall Rousse може да последва примера им, като си закупи такава тениска или аксесоар I Can Too по време на концерта. Приходите от тях ще отидат за реновирането на Център за деца с аутизъм в град Пловдив.

 

И АЗ МОГА / I Can Too е фондация за подпомагане и интегриране на деца в нужда в обществото. И АЗ МОГА / I Can Too е създадена през 2006 г. като частна инициатива. I Can Too съществува изцяло на благотворителен принцип, получавайки безвъзмездна подкрепа на много хора от различни сфери на изкуството, спорта, бизнеса, медиите, както и подкрепата на правителствени и неправителствени организации.

 

И АЗ МОГА / I Can Too създава събития и инициативи, с които се опитва да запознава обществото по един красив начин с проблемите на децата с увреждания и да помогне за тяхното интегриране.

 

В момента I Can Too работи над изграждането на Център за деца с аутизъм. В резултат на две годишни усилия, Община Пловдив предоставя на I Can Too пространство от 400 кв.м, напълно безвъзмездно, което трябва да бъде реновирано. Всеки може да се включи с контакти и идеи, с работа и материали, с предоставяне на част от пространство (магазин, бизнес сграда, офис) за предлагане на аксесоари I Can Too, с sms на 1415 и тел. 09005 1415, или с дарение.

 

 

Купи тениска – дари надежда!



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha