Понеделник, 14 Октомври 2024

Клиенти от Германия, САЩ и Русия с интерес към щанда и бизнеса на ТМ технолоджи

 Клиенти от Германия, САЩ и Русия с интерес към щанда и бизнеса на ТМ технолоджи
Публикация   27 Апр, 2016   /     Румен НИКОЛАЕВ   /     846

Фирмата работи с гиганти в индустрията като Caterpillar и Schorch

Едни от основните теми на изложението  Hannover Messe 2016  са енергийна ефикасност, новата революция в индустриалното производство (Industrie 4.0), нови материали в производството и не на последно място, връзка между производители и подизпълнители с клиенти.

Атрактивно е участието на русенската  ТМ Технолоджи АД – фирма, започнала производствствената си дейност с бригада от 10 души, която в момента представлява модерен машиностроителен завод,  разположен  на 90 000 кв. м. с над 200 души персонал.

Като представител на тежкото машиностроене, ТМ Технолоджи притежава голям капацитет и богато разнообразие от изделия, които произвежда – екскавационни кофи, двигателни рами, моторни кутии. Малцина веорятно знаят, че конструкцията на покрива на Булстрад Арена е изработена именно в русенския машиностроителен завод.

Макар че компанията има дълготрайни бизнес взаимоотношения с гиганти в индустрията като Caterpillar и Schorch, мениджърският екип не спира да търси развитие. Затова през декември миналата година ръководството на фирмата предприе мащабна стъпка и закупи завода в съседство ТМ 97. Това е продължение на политиката, която  в продължение на 15 години постоянно бе насочена за подобряване на машинния парк  и закупуване на нови, по-прецизни и нисокотехнологични роботи.

Последната стъпка в развитието на фирмата е  намиране на нови сериозни чуждестранни и български клиенти, с които да се създават изделия за тежко машиностроене с качество на световно ниво.

На изложението в Хановер, Германия, ТМ техноложи се представя от мениджъра "Продажби" Виктор Петров. От компанията разчитат на неговия интелект, чар и скромност, но най- вече да изпълни мисията и да презентира отлично дейността, като печели нови надеждни кленти. Съдействие в случая оказва Изпълнителна Агенция за Насърчаване на Малките и Средни Предприятия (ИАНМСП), благодарение на коята  16 са фирмите на българския щанд в Хановер.

 Виктор Петров се справя перфектно в технически и езиково отношение с предизвикателствата, пред които е изправен един изложител в чужбина.

 

Hannover Messe 2016  е най-големият панаир по рода си в Европа, като представлява съвкупност от много индустрии събрани в едно… или по-точно събрани в 27 зали, всяка от които е с размери като тези на  МЕТРО край Русе. През 2015 година изложението са посетили 220 000 посетители.

 

 

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha