Понеделник, 14 Октомври 2024

Откриха обновения Практикер

 Откриха обновения Практикер
Публикация   14 Апр, 2016   /     akcent.bg   /     419

Хипермаркетът ще предлага разширен асортимент от над 40 хил. продукта за създаването и освежаването на дома и градината

 

В обновената сграда на хипермаркет „Практикер“, кметът Пламен Стоилов и председателят на борда на директорите на „Видеолукс холдинг“ Тодор Белчев тържествено прерязаха лентата и откриха напълно реновирания магазин за строителни материали и принадлежности за дома и градината.

 

След като митрополит Наум отслужи водосвет за здраве и благополучие, Тодор Белчев благодари на Община Русе за съдействието, с което доказва своя стремеж към утвърждаването на една добре работеща институция. Част от производителите и доставчиците на материалите също бяха в сградата, за да подкрепят холдинга в поредното му начинание.

 

Кметът Стоилов заяви, че с откриването на обновения и по-голям хипермаркет „Практикер“, видимите резултати в района са налице. „Със завършването на кръговото кръстовище, пробива „Кауфланд“ и откриването на магазина, цялостният облик тук се промени и модернизира“ – каза кметът на Община Русе. В отговор на думите на Белчев, той допълни, че само чрез сътрудничество с бизнеса Русе ще продължава да се утвърждава и развива, превръщайки се в град за пример.

 

„Практикер“ е разположен в разширена и реконструирана сграда, с изцяло нов модерен облик и концепция, която се намира отново на бул. „Липник“ 10. Хипермаркетът ще предлага разширен асортимент от над 40 хил. продукта за създаването и освежаването на дома и градината.

 

Новата, по-функционална подредба и организация на продуктите ще помага на потребителите по-лесно да открият и изберат това, което им е необходимо, стана ясно по време на откриването. „Практикер” е верига хипермаркети за дома и градината, създадена в Германия.

 

На българския пазар стъпва през 2004 г. и за кратко време се нарежда сред водещите вериги, които развиват този сектор в страната. За 10 години „Практикер” изгражда 9 хипермаркета – два в София и по един в Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен и Велико Търново. Плановете на компанията предвиждат обновяване на всички съществуващи хипермаркети в страната.

 

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha