Понеделник, 14 Октомври 2024

Комплекс "Вега" с куп отличия и признания отбелязва своята 5-та годишнина

Комплекс
Публикация   10 Март, 2016   /     Румен НИКОЛАЕВ   /     480

На 9 март преди 5 години,"Хотелски комплекс Вега "отвори врати за своите гости. Той се помещава в сградата, построена преди 120 години /през 1896 г./ от архитекта Георг Ланг и днес е един от архитектурните паметници на културата в центъра на града. След реновирането тя съчетава в себе си архитектурното наследство на 19-и век с модерното съвременно строителство. 
   Хотелът е определян като съчетание между бизнес и бутиков хотел.

Макар и за сравнително кратко време, екипът на комплекса успя да спечели доверието на многобройните гости от цял свят. Доказателство за успеха са и наградите,с които бе удостоен: Бутиков хотел на 2011 БХРА,Семеен хотел на 2013 и 2014 г. от годишните награди на Община Русе, грамота от БАХА за най-добър бутиков хотел на Балаканите за 2014, грамота от БАТИ за бизнес туризъм 2015, специална награда  от годишните награди на Община Русе за най-оценяван хотел в Русе за 2015г. и др. И най-ценната награда- високият рейтинг в резервационната система booking.com.

Всички работещи в комплекс  Вега изразяват своята благодарност  на  клиентите, които оценяват  постигнатото ,  доверието в качеството на обслужване и високите оценки, представляващи техния избор.

Затова и мотото, под което работи комплекс Вега, е:"Само доволният клиент се връща отново при нас!"

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha