Вторник, 15 Октомври 2024

Jaguar обра наградите на „Служебен автомобил на годината”

Jaguar обра наградите на „Служебен автомобил на годината”
Публикация   23 Фев, 2016   /     akcent.bg   /     310

Jaguar е големият победител на конкурса „Служебен автомобил на годината” на SME, който се организира от реномираното списание Business Car Manager.

Jaguar XE 2.0d R-Sport с 163 к.с. спечели едновременно първи места в категориите „Служебна кола на годината” и „Най-добър голям служебен автомобил”, докато Jaguar XF 2.0d R-Sport с 180к.с спечели „Най-добър директорски служебен автомобил”.

„Jaguar XF е истински победител: притежава страхотна цена, отличен дизайн и е изключително желан. Какво повече може да иска един директор от служебната си кола? Нищо по-различно от това да я има на парко-място си в компанията, в която работи. Няма съмнение, че тази кола тепърва ще бъде поръчвана много”, заяви Ралф Мортън, редактор на Business Car Manager.

„Изцяло новият Jaguar XF беше подобрен спрямо предходния модел по почти всички показатели. По-добър е за шофиране, идва с иновативни технологии, предлага повече простор и е по-ефикасен. Изключително радостни сме да видим, че съдиите на SME са оценили подобаващо автомобила”, допълни управляващият директор на Jaguar Land Rover за Великобритания Джереми Хикс

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha