Вторник, 15 Октомври 2024

Горивата ще поевтинеят с още 20-30 стотинки, обяви Марешки

Горивата ще поевтинеят с още 20-30 стотинки, обяви Марешки
Публикация   20 Фев, 2016   /     akcent.bg   /     389

Марешки потвърди, че ще се кандидатира за президент

  Петролната и газова асоциация твърди, че цените на горивата ще паднат с 2 – 3 стотинки, но аз ще ги опровергая – в най-близко време ще има още бензиностанции в страната и не с 2 – 3 стотинки, а с 20 – 30 стотинки ще паднат горивата и в останалата част на България, обяви варненският бизнесмен Веселин Марешки по bTV. Той има планове да отвори безниностации и в София.

  „Най-късно до края на годината ситуацията в голяма част от държавата ще бъде нормализирана. Картелът прави всичко възможно да бъде убит моят бизнес и по този начин да се попречи на интереса на варненци, коментира Марешки.

  "Аз съм тръгнал да се боря срещу тези измами, за да може да влиза повече ДДС, повече акциз в държавата, хората да живеят по-добре, а не да ставам поредния крадец“, каза бизнесменът по повод на съмненията, че всичко с качеството на горивата и ниските цени на неговите бензиностанции е наред.
   Марешки потвърди, че ще се кандидатира за президент. "Не говорим за шоу, много сериозно гледам на тези неща", подчерта той.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha