Винария избра воден партньор за първи път в 24-годишната си история

Винария избра воден партньор за първи път в 24-годишната си история
Публикация   16 Фев, 2016   /     akcent.bg   /     762

 

 

 За първи път в историята си виненото изложение Винария избра официален воден партньор, който ще подкрепя дегустациите на вина и други алкохоли в рамките на събитието. Партньорът минерална газирана вода Девин AIR е избран със съдействието на Асоциацията на сомелиерите в България и ще предостави над 5 000 литра вода за професионално ползване в рамките на събитието.

 „Газираната вода е важен съпътстващ елемент от дегустациите на напитки и храни, защото позволява на сетивата да усетят пълнотата на вкусовете и ароматите. Щастливи сме, че за първи път можем да припознаем качествен български продукт от български партньор и да предложим на всички професионалисти в сферата на ресторантьорството и винарството и на ценителите на виното и вкусната храна възможността да разширят границите на сетивността си“ – Михаил Марковски, председател на асоциацията на сомелиерите.

 Сомелиерите препоръчват дегустацията и консумацията на вино и храни да се придружават от газирана вода с фина, мека и по възможност естествена газировка, каквато е Девин AIR. Тази вода ще освежава усещанията Ви за всяка следваща глътка, подчертавайки ароматите и вкусовете на виното и храните.

 Девин AIR е натурална минерална вода с естествена газировка, мек и балансиран вкус, приятна свежест и деликатен сладък финал с определено освежаващ ефект. Разработена е с помощта на доказани майстори готвачи и сомелиери и е проверена в поредица от комбинирани дегустации, за да се превърне в най-лекото допълнение към трапезата. Уникалният минерален състав на водата й придава мекота, а добавената газировка с естествен произход я прави фина и освежаваща. Девин AIR носи удовоствието от балончетата в себе си.Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още