Петък, 20 Септември 2024

"Рубишипс" подкрепи русенска двойка по спортни танци преди Световното

Публикация   20 Ноемв, 2015   /     Румен НИКОЛАЕВ   /     1490

Анита и Самуил се учиха от световните шампиони Салвадоре Тудар и Виолета Янева в Катаня

 

Само за една година двойката Самуил Василев и Анита Генова бележи големи успехи и те са постигнати благодарение на голямата си трудолюбивост.

Те танцуват заедно от по-малко от една година. Със съпругът ми бяхме малко скептично настроени… Инициативата идва от тяхна страна, защото Ани остана без партньор, споделя треньорът им Елена Деспотова от клуба за спортни танци „Настроение“.

Всичко, което постигнаха Самуил и Ани, постигнаха напълно заслужено, присъединява се към това мнение и Иван Деспотов. Гордеем се, че имаме в нашия клуб такава добра двойка като тях.

В предстоящото състезание вероятно ще участват около 10 двойки, но успех се очаква от Самуил Василев и Анита Генова и още една двойка, която ще се състезава с латиноамерикански танци.

Ани, която учи в СОУЕЕ,  танцува от малка, но в клуба е от 5 години, а Самуил, възпитаник на Гимназията по икономика- от 8 години. Той се запалва по танците от училище, където са ги рекламирали, а дамата- от нейна приятелка.

Двамата показват много добро развитие, което намира подкрепа от страна на „Рубишипс“  в лицето на управителя на дружеството Роберт Радославов. Благодарение на подкрепата двойката бе изпратена в един от реномираните италиански клубове по спортни танци, където се подготвя да предстоящото сериозно международно състезание.

За Ани тази възможност е била много важна, тъй като са имали възможност да се съсредоточат единствено в танците. Уроците са били от Салвадоре Тудар и Виолета Янева, които живеят в Катаня, Италия. Те са носители на Световната купа по стандартни танци от 2013 година.

 

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha