Вторник, 15 Октомври 2024

Около две хиляди туристи от Германия, Англия и Русия ще бъдат с корабите на "Дунав турс" по Коледа

Около две хиляди  туристи от Германия, Англия и Русия ще бъдат с корабите на
Публикация   13 Ноемв, 2015   /     akcent.bg   /     112

     Приключи круизният сезон  за корабите на русенската фирма „Дунав турс” АД.  Над седемнайсет хиляди туристи и през тази година  плаваха под български флаг по реките Дунав, Рейн, Майн и Мозел.

 

    „Въпреки трудностите, които имахме, свързани с нивото на реката, както и със сторнирането на  някои дати, ние успяхме да уплътним работата на нашите кораби.  Конкуренцията по реките е много голяма,  всеки се стреми максимално да уплътни кабините  на пасажерските си кораби, както и да предложи най-атрактивните речни дестинации. Сезонът беше напрегнат, но благодарение на мениджърския ни екип, мисля, че се справихме с предизвикателствата”, каза Катя Стоянова, изпълнителен директор на дружеството.

 

     В момента всички кораби са на стоянка в пристанищата  и се подготвят за предстоящите предколедни, коледни и новогодишни круизи.  Очакванията са  около две хиляди  туристи от Германия, Англия и Русия  да се насладят на българската кухня и гостоприемството на екипажите ни.

     

    В средата на месец ноември ще има  и  група български туристи, които за една седмица ще пътуват по маршрут Кьолн – Амстердам – Ротердам – Антверпен – Дюселдорф.  Корабите на Дунав Турс ще посрещнат Новата година в различни краища на Европа – Страсбург, Будапеща, Линц и Амстердам.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha