Новата концепция размества акцентите и внася нови аромати в предложенията на добре известния и предпочитан ресторант "Щастливеца". Следвайки актуалните тенденции в храненето, тук вече са въведени сезонните менюта - така посетителите ще могат да разчитат да намерят интересни кулинарни предложения, съобразени с продукти, характерни за дадения сезон.
Вече седмица на сериозен интерес се радва менюто "Есен-зима", споделя управителят Илиян Шарбанов.
В новите предложения изпъкват разнообразните рецепти с месни продукти, заедно с това се използва и цялата изключително богата гама от зеленчуци и плодове, които предлага колоритното есенно разнообразие в градината.
Когато става дума за ястия от месо, в "Щастливеца" знаят как да глезят своите клиенти и да бъдат изкушавани и ценителите с различни кулинарни предложения.
Най-новият хит в тази посока е актуалният начин за приготвяне на печените меса на бабрекю - това при нас става по технологията на печене с опушване, която е известна в съвременната кулинарна енциклопедия като grill and smoker. Чрез тази технология месата придобиват от спeцифичния аромат на дървените въглища и се запазват изключително сочни.
Барбекюто е затворен тип, което дава възможност месото едновременно да се пече и да се опушва.
Обновяване има и при салатите, при предястията, както и при останалите предложения.
Естествено нови предложения дава и обновената селекция на червени и бели вина.
Един от новите акценти е включването на актуалните продукти елда, булгур, нахут, киноа и просо в основното и в обедното ни меню, което е разнообразно и винаги със специално отношение към здравословното хранене.
За предстоящите празници в „Щастливеца“ веселото настроение и приятно изкарване на гостите е гарантирано не само от вкусната храна, но и от приятна музика и персонал с професионално разбиране към работата си.
Коментари
Все още няма коментари!
Коментирай