Петък, 20 Септември 2024

Булмаркет дава шанс на близо 100 деца от Мартен да спортуват хандбал

Булмаркет дава шанс на близо 100 деца от Мартен да спортуват хандбал
Публикация   21 Окт, 2015   /     Румен НИКОЛАЕВ   /     750

Компанията поема годишната издръжка на 6 отбора в различни възрастови групи

 

 

Над 100 деца от Мартен ще имат възможност да играят хандбал благодарение на Булмаркет ДМ. Това стана ясно вчера при връчването на екипите от управителя на дружеството Станко Станков.

Пожелавам ви успех на терените и в училище. Доволни сме, че с нашата подкрепа ще можете да участвате в повече състезания и да развивате спортните си умения, каза Станков, след като младите хандбалисти му благодариха за хубавите екипи, които получиха.

След като Булмаркет пое издръжката на клуба, вече състезателите участват в повече състезания и могат да се развиват по-успешно. Това заяви президентът на хандбалния клуб и бивш кмет на Мартен Димо Тонев, който е отново кандидат за кмет от ГЕРБ. Преди спортистите са участвали в 1-2 състезания, а миналата година, след подкрепата на Булмаркет, те са станали четири. Освен това вече не се налага родителите да доплащат при участия в състезания извън Русе, както това е ставало по-рано.

Треньорът на хандбалистите Илко Канатов обеща заедно със състезателите да увеличат тренировките и да покажат още по-добри резултати през новия спортен сезон.

Хандбалистите на Мартен се изявяват в отбори:

- до 10 години- момичета,

- до 12 години- момичета и момчета

- до 14 години- момичета и момчета

- до 16 години- девойки

Мъже- отборът играе в Б републиканска група



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha