Петък, 20 Септември 2024

"Дунав 8806" няма търпение да заиграе в "Булстрад Арена"

Публикация   17 Септ, 2015   /     akcent.bg   /     200

Билетите за "Русчукъ" в продажба от утре

"Нямаме търпение да играем в тази зала. Това е сбъдната мечта за нас. Тя е най-добрата в България, дава ни допълнително самочувствие и ще всяка респект в съперниците ни. Всичко тук е перфектно и се надяваме при тези условия още повече хора да започнат да посещават нашите мачове и да ни подкрепят".

Това заявиха треньорът на "Дунав 8806" Георги Божков и капитанът на отбора Зорница Костова на официалната пресконференция преди началото на традиционния международен турнир "Русчукъ", който ще се проведе в "БУЛСТРАД АРЕНА" на 25, 26 и 27 септември.

Една от новите баскетболистки в тима Юрика "Ша" Брукс сподели, че вече е започнала да се чувства като у дома си.

"Тази зала е от нивото на тези, в които играем в САЩ - в WNBA. Надявам се и с подкрепата на верните ни фенове, която вече започвам и аз да усещам все повече, тук да се случват невероятни неща и залата да се превърне наистина в наш дом", каза още Брукс.

Членът на клубната управа Димитър Димитров връчи на един от мениджърите на многофункционалната модерна зала Борислав Велков специален колаж - символ на стартиращото партньорство между двете емблеми на Русе - "Дунав 8806" и "БУЛСТРАД АРЕНА".

 

В залата вече е монтирано първото LED-осветление за подобно съоръжение, а на 19 септември започва полагането на настилката.

Велков представи и билетите за турнира "Русчукъ", които ще се продават онлайн, през системата на Ивентим БГ, като ще могат да се закупят и от обектите от партньорската им мрежа в Русе. Те ще бъдат достъпни и на касите на "БУЛСТРАД АРЕНА" в дните на двубоите.

 

Гостите на турнира ще могат да закупуват храни и напитки на територията на залата по време на мероприятието от специално изградените зони.

На домакините и шампионки на България за последните 4 години ще гостуват носителите на Купата на Румъния и финалисти в местното първенство за 2015 г. "Шепши" Сфънту Георге, отборът влязъл във финалната четворка в шампионата и в надпреварата за Купата на Сърбия през последния сезон "Шумадия" Крагуевац, както и актуалният носител на Купата на България и основен конкурент на "сините феи" в родното първенство "Нефтохимик" Бургас.

 

Във всеки от турнирните дни ще се играят по две срещи. Билетите ще са с цена 6 лв., като отново ще са дневни и с тях любителите на баскетбола ще могат да наблюдават по два мача.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha