Петък, 20 Септември 2024

Русенци и техните състезатели печелят престижни награди в Америка

Русенци и техните състезатели  печелят престижни награди в Америка
Публикация   22 Юни, 2015   /     Румен НИКОЛАЕВ   /     433

Христина Спасова и Николай Георгиев с отличия за клуба им „Фред Астер” – Палм Бийч Гардънс на състезанието City Lights Championships

Снимки 1,2,3:Русенците Христина Спасова и Николай Георгиев са треньори в студио „Фред Астер” в Палм Бийч Гардънс - Флорида, Америка. Те се присъединяват към студиото през март 2013-та година, малко след откриването му. Учениците им в момента са на възраст от 6 до 88 години.

„Фред Астер” – Палм Бийч Гардънс печели награда за най-бързо и успешно развиващо се студио в региона (Флорида) за 2013 година. Собственикът – Андрей Абрашин е руснак. От 17 години е в Америка, през които се е доказал като безспорен професионалист във всяка сфера свързана с танците – състезател, хореограф, треньор и ръководител на студио. Бил е три пъти шампион на Америка.

На състезанието City Lights Championships, което се проведе на 29-ти и 30-ти май в град Уест Палм Бийч във Флорида, студиото бележи грандиозен успех, завоювайки всички възможни награди.           

Целият екип от треньори и ученици бяха отличени с престижната награда – най-добро студио.

 Андрей Абрашин е награден с награда за най-добър мениджър,   Николай Георгиев – най-добър специалист сред мъжете треньори, Христина-  за най-добър треньор в раздела за нови студенти. Трудът на треньорите е отличен още веднъж чрез наградите, които техните ученици печелят - Най-добър ученик в категорията „Силвър”, най-добър ученик сред мъжете, както награда за първо и второ място в категорията за цялостно представяне.

В България са били възпитаници на клуб по спортни танци „Настроение” с ръководители Елена и Иван Деспотови. Kлубът е тринадесет кратен национален шампион в изключително трудната и атрактивна дисциплина – „Ансамблови изпълнения на латиноамерикански танци” и в качеството си на такъв е представял страната на единадесет Европейски и единадесет световни първенства в държави като:  Австрия, Германия, Франция, Швеция, Норвегия, Полша, Унгария, Чехия. Христина и Николай са били част от този отбор дълги години.

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha