Петък, 20 Септември 2024

Колумбия удари Бразилия, гол оракул хит на Копа Америка

Колумбия удари Бразилия, гол оракул хит на Копа Америка
Публикация   19 Юни, 2015   /     akcent.bg   /     375

Един от големите фаворити на Копа Америка - Бразилия, претърпя изненадваща загуба с 0:1 от Колумбия във втория си мач от груповата фаза.

Двубоят беше изключително важен за колумбийците, които с успеха запазиха шансове за продължаване напред. Бразилия пък ще трябва да играе за всичко или нищо срещу Венецуела в последния двубой от групата.

Лоша новина за селекционера на "селесао" Карлос Дунга пък ще е отсъствието на звездата Неймар. Голаджията бе изгонен с червен картон заради удар без топка по Карлос Бака, който също бе пратен предсрочно в съблекалнята.

В същото време венецуелска телевизионна водеща е новият хит сред феновете на Копа Америка. Известната като Тета Тереса брюнетка има всички шансове да задмине легендарния октопод Паул, който познаваше резултатите от мачовете на Световното по футбол през 2010 година.

За разлика от животното, което лягаше върху урни с флаговете на отборите, Тереса поставя знамената върху голите си гърди. След това започва да ги тресе и което знаме падне първо, този отбор ще загуби мача. Тета Тереса вече има 6 прогнози, като е познала 4 от тях, а грешните двубои завършват с равенства.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha