Вторник, 15 Октомври 2024

Стартира третото поредно автомобилно изложение Русе 2015

Стартира третото поредно автомобилно изложение Русе 2015
Публикация   12 Юни, 2015   /     akcent.bg   /     272

Стартира третото поредно автомобилно изложение Русе 2015. Русенци и гости на града могат да го разгледат в рамките на три дена – петък, събота и неделя (12-14.06). Посетителите ще могат да видят най-добрите автомобилни иновации за 2015 година и последни премиери на модели от всички марки автомобили. На събитията ще могат за участват всички в томболите, на които ще има големи награди – таблети и други изненади.

 

Организатори на събитието са „Сервизи за качество в автомобилния ремонт“, а целта е подпомагане на русенската икономика.

 

Зам. кметът Иван Наков поздрави присъстващите от името на кмета на Община Русе  с чудесната организация и за това, че трета година успяват да съберат всички представители на дистрибуторите на автомобили и да запознаят русенци и гостите на града с последните новости и технологии в автомобилостроенето. „Радостен е фактът, че Вие сте конкуренти и сте решили заедно да се обедините и да работите, за да могат хората, които живеят в Русе и региона да бъдат ваши клиенти, а не да търсят вариант за придобиване на нов автомобил в София, Варна или другите градове“, сподели зам.-кметът па „Устройство на територията”. 

Наков пожела успех на начинанието, здраве на всички участници и повече продажби.

 

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha