Хотелски комплекс „Дунав плаза” от днес посреща вече първите гости на хотела и клиенти в ресторанта, обяви управителят Албена Михова.
Към момента вече има за определени дни резервации за повече от половината леглова база, а в края на седмицата ресторантът и зимната градина ще посрещнат 300 души за организирано бизнес събитие.
Вече се събират заявки за индивидуални и групови посещения на Лятната градина. „Дунав плаза” ще продължи да бъде мястото, където „Лайънс клуб” ще провежда ежеседмичните си сбирки.
Естествен е и големият интерес към менюто на ресторанта предвид модернизирането на кухнята. Осем вида салати ще бъдат предлагани на гостите, но интересът е към основните блюда, голяма част от които ще са включени в хоспер миню. Това е телешко блек ангъс /оригинално охладено месо от Ирландия/, телешки стекове, свинки ребърца, пилешки крилца и др. вкусотии на барбекю.
По оригинални италиански рецепти ще са предлаганите пасти /Пене и талятели/, както и ризо.
Шоколаладово брауни с топка сладолед, торта „Линд” и семифредо пък ще провокират и най-претенциозните ценители на десерти.
Коментари
Все още няма коментари!
Коментирай