Вторник, 15 Октомври 2024

Институционална подкрепа за бизнеса и програми за развитие

Институционална подкрепа за бизнеса и програми за развитие
Публикация   15 Май, 2015   /     akcent.bg   /     292

Днес в зала „Св. Георги” на Областна администрация – Русе се проведе разширен форум на тема: „Институционална подкрепа на бизнеса и предприемачите от областта и Северен централен регион”. Събитието беше организирано от Русенската Стопанска Камара. Сред участниците бяха Даниела Везиева – зам.-министър на икономиката, Станимир Станчев – зам. областен управител на Област Русе, Пламен Стоилов – кмет на Община Русе, Сашо Дончев – председател на УС на Българската Стопанска Камара, Кирил Желязков – председател на НС на председателите, проф. Красимир Ениманев – председател на УС на РСК и др.

 

В своето приветствие Станимир Станчев изрази радостта си, че е участник  в  събитието, защото „тук срещам хора, които са успели и дават прекрасен пример на младото поколение.” Заместник областният управител увери присъстващите, че Областна администрация – Русе ще помага и ще води диалог не само с институциите, но и с представителите на бизнеса за още по-доброто развитие на Русе и региона.

 

Зам.-министър Везиева направи презентация, свързана с институционалната подкрепа на бизнеса и икономическите програми и мерки.

 

По време на срещата бяха обсъдени и теми свързани с икономиката и бизнес средата в русенския регион, както и целите и възможностите на регионалната мрежа за разширяване услугите към предприемачите.

 

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha