Петък, 20 Септември 2024

22 отбора от Русе ритат на регионалния полуфинал на „Купата на Coca-Cola: Движи се!”

22 отбора от Русе ритат на регионалния полуфинал на „Купата на Coca-Cola: Движи се!”
Публикация   13 Май, 2015   /     akcent.bg   /     538

Множество песни и танци с обаятелните братя Пламен и Иво очакват всички футболни запалянковци в съботния ден

 

 

 

 Тази събота (16.05.2015 г.) ще стане известно името на шестия регионален финалист в междуучилищния футболен турнир „Купата на Coca-Cola: Движи се!“. Общо 22 са отборите от региона на крайдунавския град, които ще премерят сили за място на финала на турнира следващия месец. Тогава, те ще имат възможност да се борят за голямата награда – спортен лагер в Реал Мадрид. Футболните срещи между претендентите ще се проведат в спортен център  „Арена Русе” на ул. „Прилеп“ с начален час 10:00 часа.

За да подкрепят претендентите на зеления терен, в града ще пристигнат братята със завладяващи гласове – Пламен и Иво Добреви. Точно в 11:00 часа, те, заедно със своите най-големи фенове, ще се пренесат в света на танците по време на денс предизвикателството „Раздвижи своя талант“. Присъстващите запалянковци и техните семейства, ще могат да се включат и в множеството оживени игри и състезания извън терена, от които ще спечелят страхотни награди.

За четвърта поредна година междуучилищният футболен турнир ще мотивира учениците, техните семейства, приятели и учители да споделят заедно положителните емоции от спорта. Спортното състезание, в което могат да участват ученици на възраст между 12 и 14 години се организира от системата на Coca-Cola в България в партньорство с Министерство на образованието и науката, Министерство на младежта и спорта, Столична община и общините Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Пловдив, Русе и Стара Загора. Повече информация може да намерите на фейсбук страницата на инициативата “Купата на Coca-Cola” България: https://www.facebook.com/CopaCocaCola.bg



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha