Вторник, 15 Октомври 2024

XVII-то специализирано Русенско изложение 14-16 май 2015

XVII-то специализирано Русенско изложение 14-16 май 2015
Публикация   29 Апр, 2015   /     akcent.bg   /     305

Изложението е притегателен център за агрофирми, производители, гости и бъдещи студенти.


  Специализираното Русенско изложение на земеделска, автомобилна, индустриална и електронна техника е единствено по рода си в централния северен район на страната и е третото по големина в България.
  Организира се основно от факултетите „Аграрно-индустриален” и „Транспортен” на Русенския университет и със съдействието на Област – Русе, Община – Русе и Съюза на учените – Русе.

 През настоящата 2015 година ще се проведе отново през месец май от 14-16 на територията на Русенския университет „Ангел Кънчев”, където се намира и единствения в страната ни факултет за подготовка на кадри по Земеделска техника и технологии. Натрупаният опит през последните четиринадесет години доказва необходимостта от организирането и провеждането на Специализираното Русенско изложение на земеделска, автомобилна, индустриална и електронна техника, което се превърна в символ на модерни земеделие, транспорт и промишленост. Изложението е притегателен център за агрофирми, производители, гости и бъдещи студенти.

 Очакваните фирми в рамките на Русенското изложение, ще са от браншове, земеделие, земеделска продукция, транспорт, фирми от областта на индустриалната и електронна техника, торове, препарати и биоземеделие..



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha