Петък, 20 Септември 2024

COSMO GYM- една сбъдната за фитнес любители и маниаци концепция

COSMO GYM- една сбъдната за фитнес любители и маниаци концепция
Публикация   22 Фев, 2015   /     akcent.bg   /     1323

Клубни карти на различни нива отворят врати и правят възможно постоянството за повече сима и красота

Снимки 1,2,3: Постоянството е едно от най-важните условия, човек да успее ни само в кариерата, в любовта или в някое друго начинание.

      Всеки фитнес любител или маниак на тема красиво и хармонично тяло, или просто привърженик на девиза „Здрав дух в здраво тяло” поне веднъж трябва да посети клуб COSMO GYM. …

И защото след това ще иска да продължи да тренира в една от най- иновативно оборудвания спортен център и не само като оборудване. Тук се съчетава затворен кръг услуги.

  Още с влизането на рецепцията Ви посрещат две повече от симпатични момичета, които вежливо Ви пренасят в салона на физическата сила и красота. А още по-нагледно за фитнес ефекта показват две момчета, по-скоро двама доста добре сложени мъже, които съветват всеки нуждаещ се от лична програма за тренировка или избор на уред за трениране на определена група мускули.

  И така- момчетата показват серията PURESTRENGHT на компанията лидер в производството на фитнес и уелнес оборудване TehnoGym.

  За онези, които са решили да добият съвършенство, действа и протеинов бар, където коктейлите в повечето случаи „дават криле”.

  Но да се върнем към постоянството. COSMO GYM е място, където човек като влезе, трудно може да не пожелае да идва тук отново, и отново…

Целта на собствениците е да се обедини активният спорт, здравословното хранене, грижата за красотата на тялото. Но всичко това тук, създадено по уникален, впечатляващ и модерен дизайн на европейско ниво, е като S- класата при Мерцедес- струва пари….

   И тук идва едно добро предложение за финансово решение. Клубни карти с различни екстри- стандартна, сребърна, златна и VIP.  В друга група са ученическите, икономични и карти с ограничен достъп.

  Естествено най-атрактивни цени и своебразна награда за постоянството получават онези, които станат членове на клуба.

 

  За първи път онези, които проявяват интерес към спорта и съм красивите и хармонични тела, ще се присъединят към една по-широка концепция- тази за фитнес, за здравословно хранене и грижа за духа и тялото като начин на живот.

   Различните периоди абонамент- 1, 3, 6 или годишен, носят отстъпка от стойността на месечната фитнес такса и се получава сребърна, златна или ВИП карта.

 С грижа за по- доброто обслужване е създадена и услугата електронен протфейл /безкасово плащане/ с внасяне на индивудиялната карта сума не по-малка от 50 лева. Чрез трите вида карти се получава и различен процент отстъпка за всички фитнес услуги /до 20 на сто/. Отстъпката може да се ползва само от членовете на клуба, които ползват услугата е-портфейл.

 

 И понеже вече интересът е пораснал, време е да се каже за освежаващите енергийни и здравословни напитки, както и за здравословното меню. Комплекс Cosmo Gym в тясно партньорство с ресторант Космополитан са разработили здравословно енергийно меню, което заслужава поне да се опита. А който опита, повтаря….

   Но за това повече в следващия метериал…

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha