Петък, 20 Септември 2024

"Дунав" с ограничен състав за румънската среща на 14 февруари

Публикация   14 Фев, 2015   /     akcent.bg   /     358

Две седмици преди старта на пролетния дял от първенството в Североизточната "В" група някои от основните футболисти на "Дунав" продължават да се възстановяват от травми.

Припомняме, че заради различни контузии последната контрола на "драконите" пропуснаха Ивайло Раденцов, Георги Чакъров, Атанас Атанасов, а Михаил Милчев бе принудително заменен още през първата част. Въпреки това русенският състав победи "Черно море" във Варна с 2:0.

Днес, 14 февруари, на дунавци им предстои да играят поредна приятелска среща. Техен съперник е "Виторул" Букурещ, който играе в третото ниво на румънския футбол. "Това всъщност е представителният отбор, в който играят талантите от една от най-добрите школи в столицата на северната ни съседка "Джуниорул", когато пораснат", уточни старши треньорът на "Дунав" Веселин Великов.

За мача в Букурещ той със сигурност няма да може да разчита на Милчев и Чакъров. Раденцов и Атанасов пък до последно ще са под въпрос.

"Няма да поемаме излишни рискове. Все пак се касае за контрола. Важното е да се възстановят за официалните срещи", коментира Великов.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha