Митко Илиев и „What a Wonderful World в клуб „Адмирал” от тази вечер

Митко Илиев и „What a Wonderful World в клуб „Адмирал” от тази вечер
Публикация   17:57     27 Май, 2011 /     akcent.bg   /     457


 

В пиано бар „Адмирал” от тази вечер до края на юни, освен на качествено питие и приятна обстановка, можете да се насладите на ново и различно музикално предизвикателство.Един музикант със своята цигулка и изключително приятен глас ще повдигне градуса на Вашето настроение, а уникалният му тембър при изпълнението на „What a Wonderful World” ще Ви накара наистина да се замислите дали не сте някъде назад във времето, отвъд... океана, в Ню Орлиънс, където Луис Армстронг пее прочутото парче на живо...
Митко Илиев определено ще Ви допадне и като музикант, заменяйки китарата на временно отсъстващият Стенли Клечков с не по-малко атрактивен и вълнуващ инструмент – цигулка!
На рояла и като бег вокал отново сме заложили на Юри Ангелов, музикант с невероятно богат и разнообразен репертоар и дългогодишен музикален опит, за когото можем да кажем само топли думи.
   Посетете пиано бара и се потопете в една различна романтична атмосфера на светлината на горящи свещи и мирис на любимо питие!
   И не забравяйте - за по-смелите ни посетители винаги има на разположение безжичен микрофон, с който могат да поздравят своята компания с песен, изпълнена на живо



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha