До почетната стълбичка стигна и готвачът от ресторант „Кръсникът” Джелил Еюбов.
До финала стигнаха още Анатоли Павлов с четвърта позиция, следван от Илко Йорданов „Кралска закуска” и Теодор Петров „Левента”.
Финалистите от днешния ден не знаеха какво ще приготвят, тъй като продуктите им бяха поднесени в „черна кутия”.
Кметът Пламен Стоилов връчи наградите на победителите и заяви, че е доволен от инициативата, която превърна това първо състезание в своеобразен кулинарен празник. Задоволство от събитието показа и ресорния зам. кмет Даниела Шилкова, която също благодари на журито за професионалните и безпристрастни оценки.
Домакинът на събитието комплекс „Левента” и неговият шеф Христина Бобокова подари на всички финалисти по бутилка класно младо вино „Левент”.
Добри думи бяха отправени и към професионалната гимназия по туризъм, с чиято подкрепа се случи Първото регионално състезание за професионални готвачи за "Кулинарна купа – Русе 2014".
Коментари
Все още няма коментари!
Коментирай