Вторият ден на Първото регионално състезание за професионални готвачи за "Кулинарна купа – Русе 2014" , подкрепено от Българската асоциация на професионалните готвачи /БАПГ/., започва в ресторант „Левента” в 9 часа, с четирима готвачи. Общият брой на участниците става 20.
От 11,30 часа обявяване на финалистите от първият кръг, събрали най-висок брой точки.
До финала ще бъдат допуснати 6-ма от състезателите. Те да знаят какво ще приготвят, тъй като продуктите ще им бъдат поднесени в „черна кутия“. Закриването и награждаването ще бъде около 13 часа, смятат организаторите.
На финалистите ще бъдат връчени сертификати на Международната асоциация на професионалните готвачи, грамоти, купи и много други награди.
Коментари
Все още няма коментари!
Коментирай