Петък, 20 Септември 2024

Спортен клуб "Имидж" организира тест за набиране на нови състезатели по батут

Спортен клуб
Публикация   12 Окт, 2014   /     akcent.bg   /     760

Под мотото „АЗ ИЗБРАХ СПОРТА” се проведоха демонстрации в зала "Локомотив"

 Много родители, деца и гости изпълниха зала „Локомотив” в съботната сутрин  за да наблюдават изявите на малките състезатели по скокове на батут от Спортен Клуб Скокове Батут „ИМИДЖ Русе”.  Председателят на  клуба Пламен Петров откри мероприятието под наслов „АЗ ИЗБРАХ СПОРТА” и поздрави участниците и гостите. През годината над 60 момичета и момчета провеждаха тренировъчен процес, под ръководството на треньорите Станислав Стоянов,Иржи Галинов и Анелия Йорданова. Най-малките в клуба са 4-годишни деца.

         

   Състезатели от „ИМИДЖ” показаха наученото през годината,след което всички останали деца гости на мероприятието иммаха възможността да поскачат на сертифицираните батути в залата под ръководството на клубните треньори.

          

  В демонстрациите взе участие и националната състезателка от „ИМИДЖ” – Десислава Манолова носителка на бронзов медал при синхроните от Световната Купа провела се през месец септември т.г. в гр.Минск- Беларус. В индивидулната надпревара Деси зае престижното пето място.

              

На 18.10.2014 г. СКСБ”ИМИДЖ Русе „организира  тест за набиране на деца, които имат желание да спортуват и се  развиват в областта на скоковете на батут ,двоен минибатут и акробатична пътека.

Теста ще се проведе  от 10:00 часа в залата на  клуба намираща се в гр.Русе ул.”Цветница”№6 Спортен Комплекс „Локомотив”.

           

  Всички желаещи ще имат възможността от близо да се запознаят с този спорт безплатно и да наблюдават демонстрации на опитни състезатели, носители на медали от национални  и международни първенства.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha