КУКЛЕН ТЕАТЪР И КУЛИНАРНО ШОУ ЩЕ ПОСРЕЩНАТ ПОСЕТИТЕЛИТЕ НА MALL ROUSSE ПРЕЗ УИКЕНДА

КУКЛЕН ТЕАТЪР И КУЛИНАРНО ШОУ ЩЕ ПОСРЕЩНАТ ПОСЕТИТЕЛИТЕ НА MALL ROUSSE ПРЕЗ УИКЕНДА
Публикация   17:54     19 Май, 2011 /     akcent.bg   /     564

Много промоции са приготвили наемателите в търговския център за всички жители и гости на Русе

 

 

    На 21 май, събота от 11:30 часа Mall Rousse ще ви потопи в магията на кукления театър с постановката „Веселата уличка” по мотиви от Стефан Цанев. Децата ще видят невероятната гледка с три патета на моторетка, ще се срещнат с добрия полицай с най-дългите мустаци и най-доброто сърце на света, с добрата баба и добрия пожарникар. Ще разберат колко е лошо, когато човек не си пие редовно млякото. Малкият зрител ще полети заедно с нощните пеперуди и послушната Весела Уличка и ще отиде на гости на разплаканите дъждовни облачета, тъжните сънища и разсърдените ветрове, за да ги развесели. Представлението е безплатно за всички посетители на Mall Rousse.

 

   В неделя, 22 май от 11:30 часа Ути Бъчваров ви кани на обяд в Mall Rousse. За шопинг трябват сили, а какъв по-добър начин да ги придобиете, освен вкусно приготвената храна. По време на шоуто ще видите разнообразни рецепти и ще участвате в приготвянето на вкусната храна.

 

  А за всички, които искат да се отдадат на пазаруването и услугите, които предлага Mall Rousse, има много промоции и изненади. Клиентите, които закупят бонбони от Sugar Land, ще получат безплатна царевица. А клиентите на Elegance могат да се погрижат за перфектния си маникюр с отстъпка между 30 и 50%. 

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha