Петък, 20 Септември 2024

Автогол повали България срещу Хърватия

Автогол повали България  срещу Хърватия
Публикация   11 Окт, 2014   /     akcent.bg   /     759

 

Националният отбор по футбол загуби с 0:1 в евроквалификацията си срещу Хърватия, която се игра в София. Единственото попадение бе на българин - Николай Бодуров си вкара автогол в 36-ата мин., след като се опита да изчисти удар на Иван Перишич.

 Гостите от Хърватия наложиха убийствена преса до почивката и бяха доминиращия отбор. Малко преди попадението Перишич улучи напречната греда. На почивката селекционерът Любослав Пенев пусна в игра Георги Илиев и Андрей Гълъбинов и тимът ни изравни играта. Най-чистото положение пред българския отбор обаче бе далечен шут на Илиев. В крайна сметка хърватите успяха да спечелят, благодарение на своя опит и самочувствие.

 Неприятни сцени след първия половин час игра наложи спирането на двубоя за няколко минути. На трибуните първо стана сбиване между български фенове и полицаи в сектор Б на ст. "Васил Левски", а след това нашата агитка в сектор Г и тази на гостите си размениха залпове от бомбички. Като резултат БФС може да очаква сурово наказание от УЕФА, включително и наказание за домакинство през празни трибуни.

 В други мачове от група Н: Италия - Азербайджан 2:1, Малта - Норвегия 0:3. В понеделник България гостува срещу норвежците в Осло.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha