Петък, 20 Септември 2024

Куп медали за клуба по скокове на батут "ИМИДЖ - РУСЕ" на държавното първенство

Куп медали за клуба по скокове на батут
Публикация   06 Окт, 2014   /     akcent.bg   /     523

         3 златни , 2 сребърни и 4  бронзови медала- това е равносметката на русенския клуб по скокове на батут „ИМИДЖ-РУСЕ” на провелите се от 01 до 04 октомври т.г. в зала „Арена Армеец” гр.София  финали  на държавното първенство  по скокове батут, двоен мини батут и акробатична пътека. В него взеха участие над 200 състезатели от 15 клуба от цялата страна.Във финалите участваха  и трима състезатели от Мексико,които са но лагер в България.

  

Спортен Клуб Скокове Батут-„ИМИДЖ-РУСЕ” се представи с 14 състезатели във всички възрадтови групи на батут.Девет от тях се включиха в надпреварата на двоен мини батут „ИМИДЖ-РУСЕ” извоюва общо 9 медала както следва:

 

Златни: Десислава Манолова,Стефан Димитров и Димитър Георгиев при синхроните, а Алекс Иванов при двойния мини батут;

Сребърни:  Димитър Георгиев- двоен мини батут и Антонио Бончев-батут индивидуално;

Бронзови: Десислава Манолова, Максим Ангелов, Радостин  Мицов  и Кристиан Георгиев – батут индивидуално.

 

       Ръководството  на „ИМИДЖ –Русе” и треньорите в клуба Станислав Стоянов, Иржи Галинов  и Анелия Йорданова  отчитат като много-доброто представянето  на всички състезатели,и благодари на родителите оказали морална подкрепа чрез присъствието си по време на квалификациите и финалите.

.

ИНИЦИАТИВИ НА СКСБ ”ИМИДЖ-Русе”  до края на 2014 г.:

 

-11.10.2014 г.-  АЗ ИЗБРАХ СПОРТА. Всички почитатели на спорта и желаещите да опитат скокове на сертифицирани уреди, нека заповядат в 10:00 ч. в залата на клуба намираща се в Спортен Комплекс ”Локомотив”  ул.”Цветница № 6  гр.Русе



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha