Петък, 20 Септември 2024

С велопоход ще отбележим Европейската седмица на физическата активност и спорта - MOVE WEEK

С велопоход ще отбележим Европейската седмица на физическата  активност и спорта - MOVE WEEK
Публикация   04 Окт, 2014   /     akcent.bg   /     642

 

Сдружение „Българо-Румънски трансграничен институт по медиация” (БРТИМ) се присъедини към Европейската седмица на физическата активност и спорта - MOVE WEEK.  Европейската седмица се провежда ежегодно в цяла Европа чрез организиране на масови спортни прояви, целящи популяризиране на ползите от активния начин на живот.

На 4 октомври 2014 г. (събота) се организира велопоход в рамките на  MOVE WEEK, който ще се проведе по маршрут: Русе - Червена вода – Лесопарк Липник - Русе. Разстоянието за преодоляване е приблизително 33 км., а колоната от колоездачи ще стартира пред Община Русе (от страната на ул. „Борисова”) в 10.00 ч. и ще финишира на същото място. По време на велопохода, в района на "Текето" е планирана почивка за колоездачите. След това, изпълнени с нови сили, велосипедистите продължават с превземането на маршрута.

Каним малки и големи граждани на Русе и околните населени места да се включат във велопохода, тъй като удоволствието от подобен род приключения, е несравнимо. Велопоходът предоставя възможност на всеки, независимо от опита, да се включи и да усети тръпката от преодоляване на изпитанието, което предлага избрания маршрут.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha