Светлана Ангелова: Подобряването живота на българите и повишаването на доходите могат да имат резултат само след много усилия от всички

Светлана Ангелова: Подобряването живота на българите и повишаването на доходите могат да имат резултат само след много усилия от всички
Публикация   03:18     26 Септ, 2014 /     Пресцентър на ГЕРБ-Русе   /     617

„Подобряването живота на българите и повишаването на доходите могат да имат резултат само след много усилия от всички – политици и граждани. Затова е време за работа, много работа. Защото само стабилно управление, може да доведе до развитие и растяща икономика“, заяви днес кандидатът за народен представител Светлана Ангелова при срещата с работници и служители на „Дунав прес“ АД. С нея бяха още колегите и Свилен Иванов, Стефко Бурджиев, Бедрос Пехливанян, Богдан Донев и Наталия Кръстева, които разговаряха днес за проблемите на икономиката и изграждането на нова инфраструктура в Русе.

 

„Стабилността означава сигурност днес и в следващите години. Това е възможността да планираш живота и развитието си; да си сигурен в бъдещето си и да гарантираш развитието и реализацията на децата си“, добави Свилен Иванов.

 

Днес сме решени отново да се борим за доверието Ви и да го получим заради качествата и идеите, които имаме. Не разчитаме на доверие в аванс или на избор поради липса на по-добри възможности. Вярваме, че отговорност за управлението на страната може да носи само този, който има доверието и подкрепата на българите и който застава с лицето си и идеите си пред хората“, подчерта Ангелова.

 

По думите и, България има само един път напред – пътят на европейското развитие. Досега бе следвана тази посока, а ще се върви към нея и напред. През последната година България загуби много. Загуби посока, загуби възможности“, отбеляза Свилен Иванов.

Той конкретизира множеството трудности, които среща Община Русе поради загубата на тази година от новия програмен период с оглед по – бързата реализация на нови проекти. Кандидат – депутатът обоснова необходимостта от по – бърза промяна на 5 октомври.

 

Кандидатите изтъкнаха стореното през отминалата година в опозиция от ГЕРБ на национално ниво и множеството проекти, които бяха реализирани по време на управлението на ГЕРБ в общините на Русенска област. В хода на срещата бяха поставени множество въпроси, свързани с благоустройството и изграждането на нова инфраструктура в Русе. Бяха очертани и основните приоритети от предизборната програма на партията в различни сфери. За да се реализират те бе потърсена подкрепата на избирателите на 5 октомври с номер 9 в бюлетината.

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha