Петък, 20 Септември 2024

ФК "Бодра смяна" - Мартен с нови екипи от ГЕРБ за дебюта си в областната група след 20 години

ФК
Публикация   13 Септ, 2014   /     akcent.bg   /     1508

 

 

 

Кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев, Светлана Ангелова, Свилен Иванов, Стефко Бурджиев, Бедрос Пехливанян и Веско Маринов предоставиха днес по обед нови футболни екипи от известна марка на ФК „Бодра смяна“. Тимът от град Мартен /Община Русе/ се събра отново след 20 години, за да направи нов дебют в областната група. Това ще се случи утре вечер на обновения градски стадион в града до Русе. Първият съперник ще бъде отборът на Глоджево.

 

Председателят на БФС Антон Попов е уверил Пламен Нунев, че мъжкия футболен отбор, че ще получи 5 нови футболни топки от известна марка. Детският отбор в Мартен също ще сдобие с нови футболни екипи.

 

В словото си водачът на листата Пламен Нунев приветства кмета на Мартен Димо Тонев и неговия екип за положените усилия по осигуряване на по – добри условия за спорт. Изградени са две нови игрища до стадиона, извършен е основен ремонт на съблекалнята, както и разчистване на десетки декари зелени площи около спортното съоръжение, което продължава понастоящем. Ще бъдат поставени и нови седалки за зрителите.

 

Градът заслужава да има тази спортна база и качествен футбол – любимата игра на десетки хиляди жители на Русенска област, заяви кандидатът за депутат. Пламен Нунев увери присъстващите, че като бъдещи народни представители ще продължат да подкрепят осъществяването на подобни спортни начинания от различен характер в общината. За да се случи това обаче кандидатът за депутат призова гражданите да гласуват с номер 9 в бюлетината на 5 октомври.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha