Петък, 20 Септември 2024

Кличко отложи мача с Кубрат Пулев

Кличко отложи мача с Кубрат Пулев
Публикация   26 Авг, 2014   /     akcent.bg   /     576

Световният шампион е получил мускулно разтежение по време на тренировка

Боксьорът Владимир Кличко е отменил двубоя за световната титла в Хамбург срещу българина Кубрат Пулев. Световният шампион е с мускулно разтежение, получено по време на тренировка, съобщава немското издание Bild. Битката ще бъде изместена с два месеца, вероятно в края на октомври, добавя изданието. Информацията обаче все още няма официално потвърждение.

Дългоочакваната среща трябваше да се проведе на 6 септември, а двамата боксьори започнаха задочно битката през медиите още преди седмици.

"Искам да докажа, че съм по-силен от Кличко. Не мисля, че левият прав на Кличко ще бъде проблем. При това не смятам, че боят ще бъде комфортен за мен, но боксът не е като баскетбола, където ръстът е толкова важен", сподели Пулев за изданието "WorldBoxingNews" малко преди новината за отлагането на срещата.

Преди това треньорът на Владимир Кличко Джонатон Банкс не скри възхищението си от качеството на тренировките, които провежда със световния шампион по бокс за професионалисти в тежка категория. И добави: „Владимир е като работен кон – може би е е единственият боксьор от тежка категория в света, който може да изкара 15 или 16 рунда в пълно темпо.“



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha