Петък, 20 Септември 2024

"Лудогорец" отстрани "Партизан"

Публикация   07 Авг, 2014   /     akcent.bg   /     179

Разградчани са вече на крачка от Шампионската лига

 

 

"Лудогорец" завърши 2:2 като гост на сръбския "Партизан" в реванш от III предварителен кръг за Шампионската лига и се класира за плейофите за влизане в груповата фаза. Така вече само един съперник дели клуба от Разград до място в най-комерсиалния клубен турнир в Европа. "Лудогорец" стигна за втори пореден път до тази фаза, като миналата година бе отстранен от "Базел". Дори и да отпадне отново, тимът вече си осигури място в групите на Лига Европа.

 Двубоят в Белград се разви драматично. "Лудогорец" поведе с два гола на бразилеца Марселиньо - в 19-ата и 21-ата мин. "Партизан" обаче изравни, след като на два пъти бе точен Петър Шкулетич (30, 35).

 Един от ключовите моменти в мача беше изгонването на футболиста на домакините Бранислав Трайкович, който удари без топка нападателя на "Лудогорец" Роман Безяк.

 След почивката играчите на "Партизан" се разминаха на три пъти с възможността да поведат в резултата. Но и "Лудогорец" изпусна - Върджил Мисиджан и Безяк улучиха последователно гредите в 53-ата мин., а пред двамата, както и пред Марселиньо се откриха по едно удобно положение.
Жребият за плейофите за Шампионската лига е в петък.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha