Петък, 20 Септември 2024

Божков: За един кратък период от време постигнахме много

 Божков: За един кратък период от време постигнахме много
Публикация   04 Май, 2014   /     akcent.bg   /     666

   Много се радвам, че за един кратък период от време един клуб постига толкова много – четири шампионски титли и четири купи. Това заяви треньорът на „Дунав 8806“ Георги Божков, след успеха в петия решителен мач за шампионската титла в НБЛ срещу „Левски“.

     Наставникът на „сините феи“ сподели, че очаква с нетърпение мачовете в новата зала догодина. „Имаме привилегията да играем пред една фантастична публика. Съжалявам за тези хора, които не можаха да влязат, тъй като залата беше препълнена. Именно затова новата зала ще е подарък за публиката“, каза още Божков.

     Той не пропусна да благодари и на всички, които работят в клуба. „Благодаря на всички, които работеха около мен. Смятам, че от началото до края бяхме по-добрия отбор на терена. Справихме се с техните силни страни. Момичетата се бореха и се раздаваха много добре", коментира Божков.

     Треньорът отличи постоянството на капитана на отбора Зорница Костова, Шанте Еванс, спечелила важни борби под двата коша, и Таня Чиров, която бе част от хората диктували темпото в началото на мача. Той добави, че и Радостина Димитрова заслужава признание за добрата игра, която е показала, въпреки че е била с висока температура.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha