Петък, 20 Септември 2024

Феновете подкрепят сините феи в мача срещу "Левски"

Феновете подкрепят сините феи в мача срещу
Публикация   03 Май, 2014   /     akcent.bg   /     333

Дълг на всеки фен е да бъде в залата и да подкрепи отбора на „Дунав 8806“. Това заяви председателят на единствения официален клуб на привържениците на отборите с името на голямата европейска река „Дунав завинаги" Александър Стефанов.

Актуалният шампион на България защитава титлата си срещу „Левски“. "Сините феи" приемат столичния тим в решителен пети мач от финалната серия в НБЛ в залата в русенския квартал „Здравец“ на 3 май, събота от 17:30 ч.

Доказали сме, че можем да сме необходимият шести играч на отбора - нека го направим отново, призова още Стефанов.

„Убеден съм, че няма да има свободно място и залата ще е врящ казан", категоричен е Радослав Йорданов. Именно възпитаникът на Националното училище по изкуствата в Русе е човекът, който със своя тъпан определя ритъма на трибуните, а с това и на игралното поле.

Очаквам дунавки да спечелят трета поредна титла. Нека се съберем и да напълним залата, за да вдигнем заедно с момичетата и треньора Георги Божков шампионската купа, добави още Радослав.

Русенските фенове вече заявиха какво искат от своите любимки още по време на полуфиналите с "Хасково 2012", когато хилядното множество в залата скандираше „Дунав шампион“.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha