Петък, 20 Септември 2024

Руската спечели полуфинала за купата на Coca_Cola

Руската спечели полуфинала за купата на Coca_Cola
Публикация   28 Апр, 2014   /     akcent.bg   /     394

 

 

     

      Гимназията по европейски езици е училището, което спечели междуучилищния футболен турнир „Купата на Coca-Cola: Играй с нас!”, който се проведе днес в Русе. Победителят ще има възможност да се състезава на големия финал, заедно с другите отбори финалисти от страната на 17-ти и 18-ти май в Пловдив.

 

Второто място завоюваха учениците от училище „Братя Миладинови”, а третото място бе за два отбора – на ОУ „Любен Каравелов” и училището в град Мартен.

 

Във футболната надпревара днес се включиха 18 отбора от учебни заведения от Русе и региона. Официалният старт на турнира в Русе даде заместник –кметът по устройство на територията Димитър Наков. Той пожела на младите спортисти да си доставят преди всичко удоволствие и наслада от играта. От своя страна организаторите на турнира удостоиха Община Русе с плакет за партньорство.

 

Срещите между претендентите се проведоха на игрищата на Спортен комплекс „Ялта”. Организатор на събитието бе Coca-Cola България в партньорство с Министерството на образованието и общините, на чийто терен се провеждат полуфиналите.

 

Всеки един от отборите получи и грамота за участието си. За феновете и гостите на събитието организаторите проведоха атрактивни игри с интересни награди.

Финалистът от „Купата на Coca-Cola: Играй с нас” ще спечели професионален спортен лагер в Рим.  

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha