Петък, 20 Септември 2024

Бой заради фланелката на Григор Димитров

Публикация   28 Апр, 2014   /     akcent.bg   /     629

 

Фенове се сбиха заради Григор Димитров! Екшънът се разигра след триумфа на българина в Букурещ. Григор победи Лукаш Росол от Чехия със 7:6 (2), 6:1 и спечели третата титла в кариерата си, след което заслужено изрази бурно радостта си. Докато майка му Мария плачеше от щастие, Димитров подлуди феновете в Румъния. Българинът раздаде част от екипировката си на екзалтираните привърженици, като тези от първите редове - предимно деца, се сбиха в мига, когато той хвърли тениската си.

  Първоначално един от малчуганите я улови, след което настана сериозно меле и се стигна до бой за ценния трофей. Несъмнено Григор вече е любимец и на феновете в Румъния, където всички бурно го подкрепяха. На финала днес имаше и солидно българско присъствие. Наши сънародници развяваха гордо трибагреника и могат да бъдат доволни, че видяха на живо успеха на златното ни момче Григор Димитров.

Никой никого не кара да ходи там, още повече, че доста от дните в годината Паркът е обезлюден. Факт е, че тези два дни поне мястото, където е Търлата, е препълнена с хора. Много близък също се противи, но никой никого не кара да ходи там. Това не е административно МЕРОПРИЯТИЕ по Програма с европейски средства. Там хората ходят с желание, водят децата си с удоволствие и си дават парите, колкото и да имат. Трябва да приемем фактите, преди да се противим на онова, което ни кара да сме по-различни от 50 плюс 1- т.е. демокрацията. Ако някой брои посетителите, то ще се окаже, че се в пъти повече от посетителите на "гъвкавите проекти", за които РУСЕНЦИ и ЕВРОПА плащат жестоки пари, а стигат само до неколцина...

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha