Петък, 20 Септември 2024

ЦСКА пак разби Левски и направи 100-годишнината на

ЦСКА пак разби Левски и направи 100-годишнината на
Публикация   21 Апр, 2014   /     sportal   /     693

  Тимът на ЦСКА победи по навик вечния съперник Левски в последното шесто дерби през този сезон между двата тима. Играчите на Стойчо Младенов нокаутираха за трети пореден път в рамките на по-малко от 40 дни “сините”, като този път с резултат 3:1 след два късни гола.

    Успехът е четвърти поред в “А” група в тази кампания от също толкова срещи за "армейците", което е рекорд в историята на клуба. Драма и днес не липсваше, тъй като след гол на Омар Косоко в 58-ата минута изненадващо Радослав Цонев изравни в 82-ата минута и даде надежда на “сините”.

   Поредните груби грешка в защита обаче доведоха до нови два гола на Иван Стоянов (86) и Иван Маркович (94) направиха 100-годишнината на левскарите КОШМАРНА. Рекордната 12-а загуба в "А" група пък изхвърли окончателно Левски от Лига Европа и така от 1990 година насам за първи път няма да участва в евротурнирите през лятото. +111

   След напълно заслужената си победа ЦСКА пък вече има актив от 64 точки и е само на една от втория Литекс, който гостува на "Българска армия" след две седмици.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha